Close

Badecollage

Badetid!

Der er ikke noget Phillip ELSKER mere end at komme i bad. Han plejer næsten altid at komme i bad om aftenen, inden han skal i seng. Som regel er det Benjamin, der tager ham med i bad, og de hygger sig virkelig med det begge to. Det er så hyggeligt at se, når det går op for Phillip, at han skal i bad lige om lidt – han bliver simpelthen så glad! :D

Egentlig vil jeg jo mene, at han skulle i bad hver anden dag cirka, men da han har noget eksem, kommer han ikke helt så tit i bad, så hans hud ikke bliver udtørret. Jeg tror, at grunden til at han elsker at komme i bad er, at han altid kommer i karbad – og hvem kan ikke lide det?

Vi har lige siden han var helt nyfødt brugt et Flexi Bath, og det har vi virkelig været glade for, at vi købte allerede inden vi vidste, hvem der lå indeni min mave. Det smarte ved det er sådan set, at det kan klappes helt sammen, så det er nemt at opbevare i stedet for et mere skrumlet og almindeligt plastik-badekar.

Vi brugte det også som ”badebassin” udenfor i sommers, og det var virkelig også et kæmpe hit!

Sommer collage

Da han var helt lille brugte vi sådan en baby-indsats til ham (den hvide dims), så han bedre kunne ligge i badekarret mens vi også holdt ham, og han har bare elsket det badekar lige fra starten … Eller det vil sige i hvert fald fra anden gang, han var i bad. Herunder er lige et billede fra hans allerførste bad – efterfølgende var han mere tryg ved det hele.

20131026_185147

 

Men det er jo kun blevet sjovere og sjovere at have ham i bad jo ældre han er blevet. Det er vel med at nyde det så længe som muligt, inden han bliver teenager og måske nægter at gå i bad :p Det er jo de små ting i hverdagen, de gør livet både sjovere, dejligere og bedre.

Lidt om mig

25 år, gift med Benjamin, mor til Phillip. Bor i Give, hvor hverdagen går med en masse både skønne og mindre skønne oplevelser. Men jeg er vild med min familie og den hverdag, vi deler sammen!

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>