Close

Julecollage

Den 1. december

Glædelig december! Så er det endelig jul, og jeg er vild med det.

I går fik vi pyntet op til jul – faktisk lidt senere end vi plejer, men skidt med det, for nu er vores lille hus rigtig julehyggeligt.  Adventskransen kom også op i går, og jeg er egentlig meget godt tilfreds med resultatet. Og så er det jo meget smart at hænge adventskransen op i loftet, når man har en lille pilfinger på 1 år.

Jeg mangler godt nok stadig at få lavet kalenderlysdekorationen, men det gør jeg i aften. Glæder mig altid til at lave dekorationerne til årets juleudsmykning, og jeg elsker bare duften af gran indendørs i december!

Fra nu af og resten af måneden skal jeg ikke høre ret meget andet musik end julemusik. Når man kun har små 24 dage til at høre alt det skønne musik, så synes jeg altså, at man skal jule igennem. Så herhjemme kommer det kommende lydtapet til at bestå af alt fra Wham til Slade til Michael Bublé og alt andet, der lyder af jul, gran, lys og varm familiehygge.

Jeg glæder mig til alt den hygge vi kan se frem til den næste måneds tid med hjemlig hygge og masser af julefrokoster med vores familier i juledagene.

Glædelig 1. december – jeg håber du også bliver lidt ekstra glad af alt pynten, lysene og alt for meget dejlig julemad!

Lidt om mig

25 år, gift med Benjamin, mor til Phillip. Bor i Give, hvor hverdagen går med en masse både skønne og mindre skønne oplevelser. Men jeg er vild med min familie og den hverdag, vi deler sammen!

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>