Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/mormedpip.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/mormedpip.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 580
Dræn i begge ører - Mor med pip Mor med pip

Close

21570_oere-trommehinde-med-draen-tvaersnit3383x2475

Dræn i begge ører

Så var det i går, at det var D-dag – dræn dag! Det er måske lige dramatisk nok at kalde dagen sådan, for så frygteligt var det faktisk ikke, selvom jeg havde svært ved at falde i søvn natten til i går, da jeg var lidt nervøs for det hele.

Phillip skulle have lagt dræn ved en ørelæge i Vejle kl.12, og han skulle være fastende i 6 timer inden ”operationen”. Derfor startede vores dag i går allerede klokken 05:00, da han jo skulle nå at have noget mad inden klokken blev 6.

Phillip havde selvfølgelig fri fra dagpleje i går, og den første del af dagen var jo, for så vidt, ret normal, men da klokken blev omkring 09:30 var han efterhånden rimelig sulten. Jeg synes det var lidt hårdt, at han ikke måtte få noget at spise – især fordi han er så lille, at man ikke kan forklare ham det. Så jeg måtte holde ham hen ved at lege en hel masse hele formiddagen. Og det var da også meget hyggeligt :)

Han måtte drikke klare væsker indtil kl.10:00, så indtil da fik han kamillete med sukker, for så fik han da lidt ’energi’ indenbords. Kl.11:00 skulle vi til at ud af døren. På vejen hentede vi far fra kontoret, for han skulle selvfølgelig med.

Jeg var ærlig talt ved at være godt nervøs for den dumme narkose, men det hjalp lidt, da narkoselægen kom ud for lige at fortælle os lidt om det, for han var virkelig utrolig sød og meget beroligende. Lidt efter kaldte de Phillip ind, og så var der altså ingen vej tilbage.

Vi gik begge med ham ind og lagde ham på briksen – og så blev det lidt ubehageligt. Han skulle have en maske ned over næse om mund, mens vi holdt ham i hånden og sørgede for, at han ikke kunne vride sig. Øv! Der er selvfølgelig ikke andet at gøre, men de 30 sekunder, der måske gik, inden han faldt i søvn, var altså ret lange.

Så måtte vi gå ud og vente til de var færdige, og det gik overraskende hurtigt! Der gik max ti minutter fra vi gik ud i venteværelset, til vi blev kaldt ind igen.

De lagde ham på en briks i et andet lokale, hvor han lige skulle ligge og vågne. Det tog ikke mange minutter, før han begyndte at røre på sig, og så blev han ked af det. Og selvom man jo godt forstår, at han var helt forvirret og måske lidt skidt tilpas, så var det altså ikke fedt af se ens lille dreng være så ked af det. Desværre græd han faktisk lige fra han vågnede og helt indtil vi landede hjemme i Give, så det var nok omkring 45 minutter. Men så snart vi kom hjem skiftede hans humør heldigvis.

Vi skyndte os ind og fik noget at spise, og resten af dagen forløb faktisk ret almindeligt. Phillip var måske lidt ekstra pylret, men ikke noget voldsomt. Desværre sluttede dagen med, at han lige kastede op 10 minutter efter, han var blevet puttet, så både tøj og sengetøj måtte lige skiftes.

I morges var han frisk og i godt humør og er også kommet i dagpleje i dag. Nu håber vi bare, at drænene kan hjælpe ham, så han ikke skal have ondt i sine små ører mere.

Alt i alt var dagen i går ikke så slem, som jeg måske havde troet. Det sværeste var næsten fasten, fordi selve indgrebet tog så kort tid. Men jeg er nu glad for, at Benjamin også var med – både for min og Phillips skyld.

P.S. I får lige et billede fra i går eftermiddags, hvor Phillip var i fint julehumør sammen med far:

20141204_162720

Lidt om mig

25 år, gift med Benjamin, mor til Phillip. Bor i Give, hvor hverdagen går med en masse både skønne og mindre skønne oplevelser. Men jeg er vild med min familie og den hverdag, vi deler sammen!

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>