Close

Om mig

LineRavn

Mit navn er Line Sofie Ravn og jeg er 25 år. Jeg bor i Give i et lille rækkehus sammen med min mand Benjamin og vores søn Phillip. I september 2013 blev jeg færdiguddannet Cand. Mag. i Medievidenskab. I september 2014 sluttede min barsel, og derfor leder jeg lige nu efter et af de der rigtige jobs.

2013 var et rimelig vildt år for mig, da jeg både blev gravid, færdig med mit speciale, gift to dage efter specialeaflevering og ikke mindst, var det året, hvor jeg blev mor – den 18. oktober.

Jeg nyder mit nye liv som mor og kone og bare det at være en familie, og jeg vil gerne dele mine tanker, erfaringer og måske et par tips og tricks med alle dem, der har lyst til at læse med.

Så kom med ind i min verden, hvor der både er glæde, kærlighed og kys og knus, men også hverdags tromme-rum, vasketøj og alle mulige fantastiske – og mindre fantastiske – udfordringer i livet som mor anno 2014.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>