Close

20141127_1809552

Stofdukker til drenge og piger

Jeg hører til dem, der synes, at dukker er for både drenge og piger. Alle børn kan have glæde af, at lege at en dukke er en rigtig baby – vi vil vel alle sammen gerne have, at også drengene vokser op og bliver ansvarlige forældre engang ;)

Man kan selvfølgelig få alle mulige og umulige slags dukker lavet af alle mulige slags materialer, men jeg er altså lidt vild med alle de stofdukker, man kan få.

Phillip har en stofdukke fra Ikea – en ’Lekkamrat’ – og den synes jeg faktisk er superfin. Faktisk havde jeg ikke set dem, før vi kom forbi dem en dag, vi var i Ikea. Og så måtte jeg altså bare eje en til Phillip! Den kommer i flere hudfarver og med forskellige hår- og tøjfarver. Vores har lyst hår og blåt tøj. Den er dog ikke anatomisk korrekt, når man tager tøjet af den, men det ser jeg ikke som noget problem.

Vil man hellere have en dukke, der er anatomisk korrekt, så kan man i stedet for vælge en Rubens Barn dukke. De har henholdsvis mandlige og kvindelige kønsorganer under tøjet – lidt en sjov detalje. De findes i mange flere varianter end Ikeas, men prisforskellen er altså også små 300 bobs. Men søde er de, og der er alle muligheder for at vælge præcis den type dukke, man gerne vil give sit barn, fordi der er så mange at vælge imellem.

Ud over de to dukketyper, jeg allerede har nævn, så har jeg også bemærket, at Angela-dukken er meget populær. De fleste af dem, har lukkede øjne, men man kan også få nogle, der har åbne øjne. Fælles for dem alle er, at de alle sammen har en slags klæd-ud-tøj på, og de mest populære har en hat på med påsyede kanin-ører. Angela-dukkerne kan erhverves til cirka 72 kroner, hvis man køber dem på eksempelvis ebay.com.

Uanset hvad, så synes jeg, at man skal finde den dukke, man synes passer bedst til ens eget barn og selvfølgelig også ens egen smag, så længe de små er så små, at de ikke har en holdning til, hvilken én de helst vil have.

– I øvrigt, så er stofdukker da også meget mindre uhyggelige end almindelige plastic-dukker.

Collage

Lidt om mig

25 år, gift med Benjamin, mor til Phillip. Bor i Give, hvor hverdagen går med en masse både skønne og mindre skønne oplevelser. Men jeg er vild med min familie og den hverdag, vi deler sammen!

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>